enda

Jude Law

(1972 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kong Arthur: Legenden om sværdet 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Genius 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Spy 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Side effects 2013 Dr. Jonathan Banks U/Spillefilm
Anna Karenina 2012 Karenin U/Spillefilm
De eventyrlige vogtere 2012 Pitch U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2: Skyggespillet 2011 Dr. John Watson U/Spillefilm
The Imaginarium of Dr. Parnassus 2009 Imaginarium Tony 2 U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Dobbeltspil 2007 Milo Tindle, Produktion U/Spillefilm
Breaking and entering 2006 Will Francis U/Spillefilm
All the King's Men 2006 ¿ U/Spillefilm
The Holiday 2006 Graham U/Spillefilm
Alfie 2004 Alfie U/Spillefilm
Sky Captain and the World of Tomorrow 2004 Joe "Sky Captain" Sullivan, Produktion U/Spillefilm
Closer 2004 Dan U/Spillefilm
Lemony Snicket - Én ulykke kommer sjældent alene 2004 Lemony Snicket U/Spillefilm
Tilbage til Cold Mountain 2003 W.P. Inman U/Spillefilm
Vejen til Perdition 2002 Maguire U/Spillefilm
Enemy at the Gates 2001 Medvirkende U/Spillefilm
A.I. - Kunstig intelligens 2001 Gigolo Joe U/Spillefilm
The Talented Mr. Ripley 1999 Dickie Greenleaf U/Spillefilm
Wilde - den første moderne mand 1997 Lord Alfred Douglas, "Bosie" U/Spillefilm
Shopping 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.