enda

Judi Dench

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En spions bekendelser 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Te med Damerne 2018 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Victoria & Abdul 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Second Best Exotic Marigold Hotel 2015 Evelyn Greenslade U/Spillefilm
Philomena 2013 Philomena U/Spillefilm
The Best Exotic Marigold Hotel 2011 Evelyn U/Spillefilm
Notes on a scandal 2006 Barbara Covett U/Spillefilm
Mrs. Henderson presents 2005 Laura Henderson U/Spillefilm
De frygtløse - The muuhvie 2004 Mrs. Caloway (org. version) U/Spillefilm
Iris 2001 Iris Murdoch U/Spillefilm
The Shipping News 2001 Agnis Hamm U/Spillefilm
The med Mussolini 1999 Arabella U/Spillefilm
Shakespeare in Love 1999 Dronning Elizabeth U/Spillefilm
Hendes Majestæt Mrs. Brown 1997 Dronning Victoria U/Spillefilm
Jack & Sarah 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Kære hr. boghandler 1986 Medvirkende U/Spillefilm
The Browning Version 1985 Medvirkende Tv-film
Four in the morning 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.