enda

Judith Rothenborg

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Flere roller DK/Spillefilm
En-to-tre-nu! 2016 Ruth DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Loppemarkedsdame Tv-serie
Peddersen & Findus - Den lille drillepind 2014 Beda U/Spillefilm
Postmand Per - Filmen 2014 Fru Madsen U/Spillefilm
Zambezia 2012 Gogo U/Spillefilm
ParaNorman 2012 Mrs. Henscher U/Spillefilm
Hannah Montana: Filmen 2009 Mormor Ruby U/Spillefilm
Kirikou og de vilde dyr 2005 Stærk kvinde U/Spillefilm
Karlsson på taget 2002 Slikmutter U/Spillefilm
Peddersen & Findus - Fornemt besøg 2000 Miss Fellini (da. vers.) U/Spillefilm
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Mørklægning 1992 Medvirkende Tv-serie
Skønheden og udyret 1991 Tante Garderobe U/Spillefilm
Vi er på vej! En film om danskere 1991 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Anthonsen 1984 Frk. Jørgensen Tv-serie
Isfugle 1983 Fuld mor DK/Spillefilm
Gangsterens lærling 1976 Medvirkende DK/Spillefilm
Den dobbelte mand 1976 Dame i rejsebureau DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.