enda

Judy Becker

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
American Hustle 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Shame 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hitchcock 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Silver Linings Playbook 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hvad med Kevin? 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Fighter 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
I'm Not There 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Berygtet 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Brokeback Mountain 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Garden State 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.