enda

Jules Furthman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rio Bravo 1959 Manus U/Spillefilm
Jet pilot 1957 Manus, Produktion U/Spillefilm
Sternwood-mysteriet 1946 Manus U/Spillefilm
At have og ikke have 1944 Manus U/Spillefilm
Kun engle har vinger 1939 Manus U/Spillefilm
Mands vilje 1936 Manus U/Spillefilm
Shanghai Express 1932 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.