enda

Julian Christian Thiesgaard Kellerman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sådan træner du din drage 2 2014 Stenknold U/Spillefilm
Walking with Dinosaurs 3D 2013 Scowler U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Stemme U/Spillefilm
Arthurs julegaveræs 2011 Arthur U/Spillefilm
Sandtrolden 2004 Cyril U/Spillefilm
Tigerdyrets familiefest 2000 Kængubarnet U/Spillefilm
Dinosaurerne 2000 Stemme U/Spillefilm
Tarzan 1999 Unge Tantor U/Spillefilm
Tommelise 1994 Stemme U/Spillefilm
Skønheden og udyret 1991 Chip U/Spillefilm
Aristocats 1970 Berlioz (1994-versionen) U/Spillefilm

Som Julian K.E. Baltzer

Title År Funktion Category
Polar-ekspressen 2004 Ensom-dreng (Peter Scolari) U/Spillefilm
Grislings store eventyr 2003 Kængubarn U/Spillefilm
Peter Pan - Tilbage til Ønskeøen 2002 Tvillinger U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.