enda

Julian Sands

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Loss of Sexual Innocence 1999 Nic som voksen U/Spillefilm
Leaving Las Vegas 1995 Yuri U/Spillefilm
Boxing Helena 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Il fantasma dell'opera 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Warlock 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Dollargrin i Oxford 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.