enda

Juliane Lorenz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Querelle 1982 Klip U/Spillefilm
Veronika Voss' længsel 1981 Klip U/Spillefilm
Lola 1981 Klip U/Spillefilm
Lili Marleen 1980 Klip U/Spillefilm
Den tredje generation 1979 Klip U/Spillefilm
Maria Brauns ægteskab 1978 Klip U/Spillefilm
Tyskland i efteråret 1978 Klip U/Dokumentarfilm
Bolwieser 1977 Klip U/Spillefilm
Den desperate mand 1977 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.