enda

Julianne Moore

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gloria Bell 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Wonderstruck 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Suburbicon 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Freeheld 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Maps to the Stars 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Seventh Son 2014 Mother Malkin U/Spillefilm
Jeg er stadig Alice 2014 Alice Howland U/Spillefilm
Non-Stop 2014 Jen Summers U/Spillefilm
Carrie 2013 Margaret White U/Spillefilm
Don Jon 2013 Esther U/Spillefilm
What Maisie Knew 2012 Susanna U/Spillefilm
Being Flynn 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Crazy, Stupid, Love 2011 Emily U/Spillefilm
A single man 2010 Charley U/Spillefilm
The Kids Are All Right 2010 Jules U/Spillefilm
Blindness 2008 Lægens kone U/Spillefilm
Next 2007 Callie Ferris U/Spillefilm
Freedomland 2006 Brenda Martin U/Spillefilm
Trust the man 2006 Rebecca U/Spillefilm
Children of men 2006 Julian Taylor U/Spillefilm
The Forgotten 2004 Telly Paretta U/Spillefilm
Laws of attraction 2004 Audrey Woods U/Spillefilm
Far from Heaven 2002 Cathy Whitaker U/Spillefilm
The Hours 2002 Laura Brown U/Spillefilm
Hannibal 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Evolution 2001 Medvirkende U/Spillefilm
The Shipping News 2001 Wavey Prowse U/Spillefilm
Cookie's Fortune 1999 Cora Duvall U/Spillefilm
Enden på legen 1999 Sarah Miles U/Spillefilm
Magnolia 1999 Linda Partridge U/Spillefilm
Den mægtige Lebowski 1998 Maude Lebowski U/Spillefilm
Psycho 1998 Lila Crane U/Spillefilm
The Lost World: Jurassic Park 1997 Dr. Sarah Harding U/Spillefilm
Boogie nights 1997 Amber Waves U/Spillefilm
At overleve Picasso 1996 Dora Maar U/Spillefilm
Ni måneder 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Assassins - lejemordere 1995 Electra U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.