enda

Julie Abrahamson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Smukke mennesker 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Hvor drenge bliver til mænd 2008 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Lille soldat 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
Kaffepausen 2007 Klip DK/Kort fiktion
Dimission 2006 Klipper, Scripter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.