enda

Julie Carla Mortensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ingen kender dagen 2022 Line producer DK/Spillefilm
Robotbror 2022 Associate producer (udvikling) DK/Spillefilm
Kanin 2018 Producer DK/Kort fiktion
Grøn top 2018 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Broen 4 2018 Producerassistent Tv-serie
Mesteren 2017 Producerassistent DK/Spillefilm
Andrea 2016 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.