enda

Julie Christie

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Company You Keep 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Away from Her 2008 Fiona U/Spillefilm
Finding Neverland 2004 Mrs. Emma du Maurier U/Spillefilm
Skabt til succes 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Hede og støv 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Himlen må vente 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Shampoo 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Rødt chok 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Sendebudet 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Vestens syndige par - McCabe og Mrs. Miller 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Fahrenheit 451 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Doktor Zhivago 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Billy Løgneren 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.