enda

Julie Delpy

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Before Midnight 2013 Céline Wallace, Manus U/Spillefilm
2 Days in New York 2012 Instruktion, Marion, Manus, Musik, Producer U/Spillefilm
Grevinden 2009 Instruktion U/Spillefilm
2 dage i Paris 2007 Instruktion, Marion, Manus, Klip, Musik U/Spillefilm
Before sunset - Før solnedgang 2004 Manus, Celine U/Spillefilm
L.A. Without a Map 1999 Julie U/Spillefilm
Before Sunrise 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Homo Faber 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Europa, Europa 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Natten er ung 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.