enda

Julie Goldman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tømmerflåden 2018 Executive producer U/Dokumentarfilm
False Confessions 2018 Producerkonsulent DK/Dokumentarfilm
The Yes Men Are Revolting 2014 Co-executive producer U/Dokumentarfilm
Gideon's Army 2013 Producer U/Dokumentarfilm
Hestehviskeren Buck 2011 Producer U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.