enda

Julie Lind-Holm

Producer. Født 20/4 1982. Uddannet Cand. Soc. fra CBS i 2008. Tog afgang fra Den Danske Filmskoles efteruddannelse Copenhagen Film Mentor i 2010.

Julie Lind-Holm begyndte sit arbejde som producer i 2011. I 2014 blev hun ansat i Anders Morgenthaler og Mikael Wulffs produktionsselskab New Creations.

Hun spillefilmdebuterede som producer med 'I Am Here' (2014) af Anders Morgenthaler. Senest har hun produceret 'Mugge & Vejfesten' (2019) af Anders Morgenthaler og Mikael Wulff. Hun har desuden produceret TV-serier som blandt andet 'Anton90' (2015) og 'Perfekte steder' (2017-2019).
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mugge & vejfesten 2019 Producer DK/Spillefilm
Perfekte steder 3 2019 Producer Tv-serie
Perfekte steder 2 2018 Producer Tv-serie
Perfekte steder 1 2017 Producer Tv-serie
Når solen skinner 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Anton90 2015 Producer Tv-serie
I am Here 2014 Producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.