enda

Julie Monroe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mud 2012 Klip U/Spillefilm
What's your number? 2011 Klip U/Spillefilm
Wall Street: Money never sleeps 2010 Klip U/Spillefilm
W. 2008 Klip U/Spillefilm
World Trade Center 2006 Klip U/Spillefilm
The Big White 2005 Klip U/Spillefilm
De-lovely 2004 Klip U/Spillefilm
Hanging Up 2000 Klip U/Spillefilm
Lolita 1997 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.