enda

Julie Mørch Honoré

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
QEDA 2017 Clapper/loader DK/Spillefilm
Swinger 2016 Kameraassistent DK/Spillefilm
Dreams or Demons 2015 Fotograf DK/Eksperimentalfilm
Nede under overfladen 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Zombiehagen 2015 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Lubich & Davidsen 2014 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Rodløs 2014 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 2. kameraassistent DK/Kort fiktion
Samuel's Getting Hitched 2014 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Der er en der skal dø 2013 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Lost picture 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Ind i tiden 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Det gule rum 2011 Lyd DK/Kort fiktion
Dem og kun de to 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Syndflod 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.