enda

Julie R. Ølgaard

(1981 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Peter Kanin 2018 Silkehale U/Spillefilm
Mens vi lever 2017 Stine DK/Spillefilm
Klokkeblomst og legenden om ønskedyret 2014 Faunia U/Spillefilm
Klokkeblomst og piratfeen 2014 Faunia U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Faunia U/Spillefilm
Headhunterne 2011 Lotte U/Spillefilm
Julefrokosten 2009 Amalie DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Stephanie DK/Spillefilm
Himmerland 2008 Kira DK/Spillefilm
A viking saga: Son of Thor 2008 Lena DK/Spillefilm
Isa's stepz 2008 Sif Tv-serie
Pistoleros 2008 Camilla DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Sanne DK/Spillefilm
Om natten 2007 Stephanie DK/Kort fiktion
Paranoia 2007 Tuncays forlovede DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Nanna Birk Larsen Tv-serie
Råzone 2006 Trine DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Hotelpige DK/Spillefilm
Nynne 2006 Maibritt Tv-serie
Drabet 2005 Lærke DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Anja DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.