enda

Julie Walters

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Wild Rose 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Indian Summers 2015 Medvirkende Tv-serie
One Chance 2013 Yvonne U/Spillefilm
Becoming Jane 2007 Mrs. Austen U/Spillefilm
Calendar Girls 2003 Annie U/Spillefilm
Billy Elliot 2000 Mrs. Wilkinson U/Spillefilm
Girls night 1998 Jackie U/Spillefilm
Just like a woman 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Buster 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Personal Services 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Fri os for mænd 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Lærenemme Rita 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.