enda

Julie Winding

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
My love - Historien om Poul & Mai 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Kunsten at overleve som barn 2010 Klipper Tv-dokumentar
Helt ærlig, mor og far! Jakob - Revisorens søn 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Klara - livvagtens datter 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Aftaler med Gud 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Natsværmer 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Penpas ar 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Tilfældets høst 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Valhalla 1986 Inker DK/Spillefilm
Salamandersøen 1984 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.