enda

Julie Wright

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 2 2013 Anna-Dea Tv-serie
Lærkevej 2009 Trine Tv-serie
Mille 2009 Julie Tv-serie
En sikker vinder 2008 Skøjtepige DK/Kort fiktion
Fastelavn 2007 Julie DK/Kort fiktion
I hendes hænder 2006 Sofie DK/Kort fiktion
Julie 2005 Julie Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.