enda

Juliette Binoche

(1964 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mysteriet ved Slack Bay 2017 Medvirkende U/Spillefilm
L' attesa 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The 33 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Skyerne over Sils Maria 2014 Medvirkende U/Spillefilm
A Thousand Times Good Night 2013 Rebecca U/Spillefilm
Words and Pictures 2013 Dina Delsanto U/Spillefilm
Elles 2012 Anne U/Spillefilm
Mødet i Toscana 2010 Elle U/Spillefilm
Sommertid 2009 Adrienne U/Spillefilm
Paris 2009 Élise U/Spillefilm
Min brors kæreste 2007 Marie U/Spillefilm
Breaking and entering 2006 Amira U/Spillefilm
Skjult 2005 Anne Laurent U/Spillefilm
Chocolat 2000 Vianne U/Spillefilm
Enken fra Saint-Pierre 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Kode ukendt 2000 Anne Laurent U/Spillefilm
Århundredets børn 1999 George Sand U/Spillefilm
Elsk mig 1998 Alice U/Spillefilm
Den engelske patient 1996 Hana U/Spillefilm
Husaren på taget 1995 Pauline de Théus U/Spillefilm
Blå 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Misbrugt 1992 Medvirkende U/Spillefilm
De elskende fra Pont-Neuf 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Tilværelsens ulidelige lethed 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Natten er ung 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.