enda

June Allyson

(1917 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
September intermezzo 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Eventyr i liniebus 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Moonlight Serenade 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Executive suite 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Remains to be seen 1953 Jody Revere U/Spillefilm
The Girl in White 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Too Young to Kiss 1951 Medvirkende U/Spillefilm
De tre musketerer 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Two Girls and a Sailor 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.