enda

Jürgen Knieper

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tuvalu 2000 Musik U/Spillefilm
Løftet 1994 Musik U/Spillefilm
Blondinen 1992 Musik U/Spillefilm
Himlen over Berlin 1987 Musik U/Spillefilm
Ediths dagbog 1983 Musik U/Spillefilm
Tingenes tilstand 1982 Musik U/Spillefilm
Room 666 1982 Musik Tv-dokumentar
Christiane F. - I morgen er det slut 1981 Musik U/Spillefilm
De Witte - landsbyens lømmel 1980 Musik U/Spillefilm
Den amerikanske ven 1977 Musik U/Spillefilm
Målmandens angst ved straffesparket 1971 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.