enda

Jürgen Prochnow

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Robin Hood 1991 Medvirkende Tv-film
Robin Hood 1991 Medvirkende Tv-film
Frækkere end politiet tillader 2 1987 Maxwell Dent U/Spillefilm
U-båden 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Konsekvensen 1977 Martin Kurath U/Spillefilm
Franz Blums forråelse 1974 Medvirkende U/Spillefilm

Som Jurgen Prochnow

Titel År Funktion Category
Terminus 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Dune - ørkenplaneten 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.