enda

Jürgen Vogel

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Emmas lykke 2009 Max U/Spillefilm
This Is Love 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Bølgen 2008 Rainer Wenger U/Spillefilm
Den frie vilje 2006 Theo, Manus, Produktion U/Spillefilm
Livet er en byggeplads 1997 Jan Nebel U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Jakklsen U/Spillefilm
Sexy Sadie 1996 Edgar, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.