enda

Justin Theroux

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
On the Basis of Sex 2019 Medvirkende U/Spillefilm
The Spy Who Dumped Me 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Lego Ninjago Filmen 2017 Stemme U/Spillefilm
Rock of Ages 2012 Manus U/Spillefilm
Iron Man 2 2010 Manus U/Spillefilm
Tropic Thunder 2008 Manus U/Spillefilm
Mulholland Drive 2001 Adam Kesher U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.