enda

Jutta Fischer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Goddag mit navn er lesbisk 2009 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Jeg elsker dig 1987 Klippeassistent DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Klippeassistent DK/Spillefilm
Venner for altid 1987 Klippeassistent DK/Spillefilm
Jobtilbud i nazismens Tyskland 1986 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Din daglige dosis 1986 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Rødstrømper - en kavalkade af kvindefilm 1985 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.