enda

Jutta Lund

(1875 – 1971)

Skuespillerinde. Født 6/12 1875, død 25/10 1971 - 95 år gammel. Karriere indenfor dansk revykunst.

Debuterede på film i 1910 og medvirkede sporadisk i en række film i perioden 1910-24.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Vask Videnskab Velvære 1933 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Ole Opfinders Offer 1924 Møller-Ane DK/Spillefilm
Hans Ungdomsbrud 1921 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den flyvende Hollænder, I-IV 1920 Filips mor (I) DK/Spillefilm
Han spiller Fodbold 1919 Medvirkende DK/Kort fiktion
Krigsmillionæren 1919 Trine, spækhøkerens datter DK/Spillefilm
Den trætte Frederik 1915 Fru Frederik DK/Spillefilm
Penge 1915 Mo'r Méchain DK/Spillefilm
Fødselsdagsgaven 1913 Enkefru Balle, pensionatsveninde DK/Kort fiktion
Karnevallets Hemmelighed 1913 Grosserens hustru DK/Kort fiktion
Den fremmede Tjener 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Uden Nattegn 1912 Maren DK/Kort fiktion
Du skal ikke solde 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det gale Pensionat 1911 Fru Grøn DK/Kort fiktion
Himlens Straf 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
En Rekrut fra 64 1910 Malkepigen DK/Spillefilm
Jeg vil ha' en Søn Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.