enda

Jytte Elga Olga

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rend mig i revolutionen 1970 Medvirkende DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Bergs sekretær DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 En sekretær DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Emma DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Amerikanerpige DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.