enda

Jytte Grathwohl

(1922 – 2000)

Skuespiller. Født 19/8 1922, død 4/6 2000.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De største helte 1996 Hotelreceptionist DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Fru Pedersen DK/Spillefilm
Hund og hund imellem 1960 Anita U/Spillefilm
Det lille hotel 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 En mor DK/Spillefilm
Kispus 1956 Elizabeths stuepige DK/Spillefilm
Ole Lukøje 1955 Gebro Tv-film
Kongeligt besøg 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Vi som går køkkenvejen 1953 Grete DK/Spillefilm
Rekrut 67 Petersen 1952 Pige på kaserne DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.