enda

Kaare Breiner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rejsen til den forbudte kamp 1999 Klip DK/Dokumentarfilm
Credo 1998 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
Møghunden 1998 Klip DK/Kort fiktion
Hybris 1998 Klip DK/Kort fiktion
Det 11. Besøg 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Hammer Drenge 1996 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Kort fiktion
The Fool 1996 Foto DK/Kort fiktion
Magasinprogrammet København Ca. 1995 - Iv 1995 Foto Antologi
København Ca. 1995 - Tv Præsentation 1995 Foto
København CA. 1995 1995 Foto DK/Eksperimentalfilm
Magasinprogrammet København Ca. 1995 - III 1995 Foto Antologi
Illustrated man 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Superhoney 1994 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.