enda

Kadhim Faraj

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grisen 2008 Aslam DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Imam Tv-serie
Anna Pihl 2006 Zafar Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Razi Tv-film
Min smukke nabo 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bryllupsfotografen 1994 Tarik DK/Spillefilm
Ballade i byrådet 1985 Indvandrerpolitiker DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.