enda

Kai Allen

(1885 – 1959)

Journalist og revy- og manuskriptforfatter.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hun fik ham ikke 1920 Manus DK/Kort fiktion
Den Sømand han maa lide 1919 Manus DK/Kort fiktion
Hendes stille Sværmeri 1918 Manus DK/Kort fiktion
Hun skriver paa Maskine 1918 Manus DK/Kort fiktion
Den glemsomme Professor 1917 Manus DK/Kort fiktion
Je' sku' tale me' Jør'nsen 1917 Manus DK/Kort fiktion
En sød Logerende 1916 Manus DK/Kort fiktion
Gullasch Grossererens Vogter 1916 Manus DK/Kort fiktion
Min Onkel Generalkonsulen 1916 Manus DK/Kort fiktion
En munter Klinik 1916 Manus DK/Kort fiktion
To Rivaler 1912 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.