enda

Kai Gram Larsen

(1930 – 1999)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det parallelle lig 1982 Lyd DK/Spillefilm
Thorvald og Linda 1982 Toneassistent DK/Spillefilm
Karen 1973 Lyd DK/Kort fiktion
Farlige kys 1972 Lyd DK/Spillefilm
Desertøren 1971 Lyd DK/Spillefilm
Hovedjægerne 1971 Lyd DK/Spillefilm
Revolutionen i vandkanten 1971 Lydmix DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Lyd DK/Spillefilm
Hej Stine! 1970 Lyd DK/Spillefilm
Nøglen til Paradis 1970 Lyd DK/Spillefilm
Balladen om Carl-Henning 1969 Lyd DK/Spillefilm
Det perfekte menneske 1968 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Hemmelig sommer 1968 Lyd Tv-serie
Dr. Glas 1968 Lydmix DK/Spillefilm
Thomas er fredløs 1967 Lyd DK/Spillefilm
Den røde kappe 1967 Lyd DK/Spillefilm
Nu stiger den 1966 Lyd DK/Spillefilm
Hold da helt ferie 1965 Lyd DK/Spillefilm
Passer passer piger 1965 Lyd DK/Spillefilm
Sommerkrig 1965 Lyd DK/Kort fiktion
To 1964 Lyd DK/Spillefilm
Slottet 1964 Lyd DK/Spillefilm
Mord for åbent tæppe 1964 Lyd DK/Spillefilm
Bussen 1963 Lyd DK/Spillefilm
Drømmen om det hvide slot 1962 Lyd DK/Spillefilm
Det tossede paradis 1962 Lyd DK/Spillefilm
Den grønne elevator 1961 Lyd DK/Spillefilm
Landsbylægen 1961 Lyd DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Lyddesign DK/Spillefilm
Det lille hotel 1958 Toneassistent DK/Spillefilm
Amor i telefonen 1957 Toneassistent DK/Spillefilm
Gengæld 1955 Lyd DK/Spillefilm
Ordet 1955 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.