enda

Kai Gullmar

(1905 – 1982)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Soldat bom 1948 Musik U/Spillefilm
Op med lille Martha 1946 Musik DK/Spillefilm
Frøken Vildkat 1942 Musik DK/Spillefilm
Frøken Kirkemus 1941 Musik DK/Spillefilm
Adolf i røg og flammer 1939 Musik U/Spillefilm
Adolf som tjener 1938 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.