enda

Kai Møller

(1912 – 1967)

Kai (el. Kaj) Møller var trompetist og fra 1939 komponist. Huskomponist for Palladium Film. Gift med Grethe Bierre Larsen (f. 1920).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skatteøens hemmelighed 1953 Musik DK/Dokumentarfilm
Naalen 1951 Musik DK/Spillefilm
Alt dette og Island med 1951 Musik DK/Spillefilm
Fireogtyve timer 1951 Musik DK/Spillefilm
Lyntoget 1951 Musik DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Musik DK/Spillefilm
Som sendt fra himlen 1951 Musik DK/Spillefilm
Min kone er uskyldig 1950 Musik DK/Spillefilm
John og Irene 1949 Musik DK/Spillefilm
Det hændte i København 1949 Musik DK/Spillefilm
Soldaten og Jenny 1947 Musik DK/Spillefilm
Brevet fra Afdøde 1946 Musik DK/Spillefilm
Far betaler 1946 Musik DK/Spillefilm
Mens Sagføreren sover 1945 Musik DK/Spillefilm
Den usynlige Hær 1945 Musik DK/Spillefilm
Hæren i arbejde 1945 Musik DK/Dokumentarfilm
Otte Akkorder 1944 Musik DK/Spillefilm
Mine kære Koner 1943 Musik DK/Spillefilm
Som du vil ha' mig - ! 1943 Musik DK/Spillefilm
Kærlighed paa Rulleskøjter 1943 Musik DK/Reklamefilm
Baby paa Eventyr 1942 Musik DK/Spillefilm
Ballade i Nyhavn 1942 Musik DK/Spillefilm
Dansk Porcelæn 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Tag det som en Mand - ! 1941 Musik DK/Spillefilm
Tobiasnætter 1941 Manus, Musik DK/Spillefilm
I de gode gamle Dage 1940 Musik DK/Spillefilm
En lille Tilfældighed 1939 Musik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.