enda
Person

Kai Møller

(1912 – 1967)

Kai (el. Kaj) Møller var trompetist og fra 1939 komponist. Huskomponist for Palladium Film. Gift med Grethe Bierre Larsen (f. 1920).

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Skatteøens hemmelighed 1953 Musik DK/Kort fiktion
Naalen 1951 Musik DK/Spillefilm
Alt dette og Island med 1951 Musik DK/Spillefilm
Fireogtyve timer 1951 Musik DK/Spillefilm
Lyntoget 1951 Musik DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Musik DK/Spillefilm
Som sendt fra himlen 1951 Musik DK/Spillefilm
Min kone er uskyldig 1950 Musik DK/Spillefilm
John og Irene 1949 Musik DK/Spillefilm
Det hændte i København 1949 Musik DK/Spillefilm
Soldaten og Jenny 1947 Musik DK/Spillefilm
Brevet fra Afdøde 1946 Musik DK/Spillefilm
Far betaler 1946 Musik DK/Spillefilm
Mens Sagføreren sover 1945 Musik DK/Spillefilm
Den usynlige Hær 1945 Musik, Dirigent DK/Spillefilm
Hæren i arbejde 1945 Musik DK/Dokumentarfilm
Otte Akkorder 1944 Musik DK/Spillefilm
Mine kære Koner 1943 Musik DK/Spillefilm
Som du vil ha'' mig - ! 1943 Musik DK/Spillefilm
Kærlighed paa Rulleskøjter 1943 Musik DK/Reklamefilm
Baby paa Eventyr 1942 Musik DK/Spillefilm
Ballade i Nyhavn 1942 Musik DK/Spillefilm
Dansk Porcelæn 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Tag det som en Mand - ! 1941 Musik DK/Spillefilm
Tobiasnætter 1941 Manus, Musik DK/Spillefilm
I de gode gamle Dage 1940 Musik DK/Spillefilm
En lille Tilfældighed 1939 Musik DK/Spillefilm
Musik År Film Funktion
Fireogtyve timer [Score] 1951 Fireogtyve timer Komponist
Unge piger forsvinder i København [Score] 1951 Unge piger forsvinder i København Komponist
Naalen [Score] 1951 Naalen Komponist
Lyntoget [Score] 1951 Lyntoget Komponist
Alt dette og Island med [Score] 1951 Alt dette og Island med Komponist
Naalen [Score] 1951 Naalen Dirigent
Som sendt fra himlen [Score] 1951 Som sendt fra himlen Komponist
Min kone er uskyldig [Score] 1950 Min kone er uskyldig Komponist
John og Irene [[Score] 1949 John og Irene Komponist
Ubekendt titel 1949 John og Irene Komponist
Det hændte i København [Score] 1949 Det hændte i København Komponist
Tre Aar efter [Score] 1948 Tre år efter Komponist
Soldaten og Jenny [Score] 1947 Soldaten og Jenny Komponist
Brevet fra Afdøde [Score] 1946 Brevet fra Afdøde Komponist
Far betaler [Score] 1946 Far betaler Komponist
Pavane 1946 Brevet fra Afdøde Dirigent
Præludium i Cis-mol, nr. 2 opus 3 1946 Brevet fra Afdøde Dirigent
Far betaler [Score] 1946 Far betaler Dirigent
Den usynlige Hær [Score] 1945 Den usynlige Hær Komponist
Mens Sagføreren sover [Score] 1945 Mens Sagføreren sover Komponist
Den usynlige Hær [Score] 1945 Den usynlige Hær Dirigent
Mens Sagføreren sover [Score] 1945 Mens Sagføreren sover Dirigent
Otte Akkorder [Score] 1944 Otte Akkorder Komponist
Den da'' da Dorthe drak dus 1943 Som du vil ha'' mig - ! Komponist
Mine kære Koner [Score] 1943 Mine kære Koner Komponist
En Pige uden lige [Score] 1943 En Pige uden Lige Komponist
Som du vil ha'' mig - ! [Score] 1943 Som du vil ha'' mig - ! Komponist
Mine kære Koner [Score] 1943 Mine kære Koner Dirigent
En Pige uden lige [Score] 1943 En Pige uden Lige Dirigent
Den da'' da Dorthe drak dus 1943 Som du vil ha'' mig - ! Dirigent
Ballade i Nyhavn [Score] 1942 Ballade i Nyhavn Komponist
Fra det første Hjerte skabtes 1942 Ballade i Nyhavn Komponist
Baby paa Eventyr [Score] 1942 Baby paa Eventyr Komponist
Baby paa Eventyr [Score] 1942 Baby paa Eventyr Dirigent
Tag det som en Mand -! [Score] 1941 Tag det som en Mand - ! Komponist
Tobiasnætter [Score] 1941 Tobiasnætter Komponist
Tænk hvis alting var som før 1941 Tobiasnætter Komponist
En lille tilfældighed [Score] 1939 En lille Tilfældighed Komponist
Hva'' er Swing? 1939 En lille Tilfældighed Komponist
Et lille tilfældigt Smil 1939 En lille Tilfældighed Komponist
Hele Verden er min! 1939 En lille Tilfældighed Komponist