enda

Kai Normann Andersen

(1900 - 1967)

Komponist. Født 11/4 1900, død 24/6 1967 - 67 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ogginoggen 1997 Musik DK/Kort fiktion
Tænk selv - en film om Poul Henningsen 1984 Musik DK/Dokumentarfilm
Landmandsliv 1965 Musik DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Musik DK/Spillefilm
Eventyrrejsen 1960 Musik DK/Spillefilm
Den kloge mand 1956 Musik DK/Spillefilm
Hvad vil De ha'? 1956 Musik DK/Spillefilm
Vi som går stjernevejen 1956 Musik DK/Spillefilm
På tro og love 1955 Musik DK/Spillefilm
Skatteøens hemmelighed 1953 Musik DK/Dokumentarfilm
Mød mig på Cassiopeia 1951 Musik DK/Spillefilm
Som sendt fra himlen 1951 Musik DK/Spillefilm
Alt dette og Island med 1951 Musik DK/Spillefilm
Min kone er uskyldig 1950 Musik DK/Spillefilm
Lejlighed til leje 1949 Musik DK/Spillefilm
Penge som Græs 1948 Musik DK/Spillefilm
Calle og Palle 1948 Musik DK/Spillefilm
Stjerneskud 1947 Musik DK/Spillefilm
Billet Mrk. 1946 Musik DK/Spillefilm
Man elsker kun een Gang 1945 Musik DK/Spillefilm
Biskoppen 1944 Musik DK/Spillefilm
Det bødes der for 1944 Musik DK/Spillefilm
Naar man kun er ung 1943 Musik DK/Spillefilm
Alt for Karrièren 1943 Musik DK/Spillefilm
Naar Bønder elsker 1942 Musik DK/Spillefilm
Alle Mand paa Dæk 1942 Musik DK/Spillefilm
Forellen 1942 Musik DK/Spillefilm
Alle gaar rundt og forelsker sig 1941 Musik DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Musik DK/Spillefilm
Wienerbarnet 1941 Musik DK/Spillefilm
En Søndag paa Amager 1941 Musik DK/Spillefilm
En pige med pep 1940 Musik DK/Spillefilm
Sørensen og Rasmussen 1940 Musik DK/Spillefilm
Komtessen paa Steenholt 1939 Musik DK/Spillefilm
Roser hver aften 1939 Musik U/Spillefilm
Bolettes Brudefærd 1938 Musik DK/Spillefilm
Under Byens Tage 1938 Musik DK/Spillefilm
Milly, Maria och jag 1938 Musik U/Spillefilm
Mille, Marie og mig 1937 Musik DK/Spillefilm
Vikingerne, deres Forfædre og Efterkommere 1937 Musik DK/Dokumentarfilm
Cocktail 1937 Komponist DK/Spillefilm
Millionærdrengen 1936 Musik DK/Spillefilm
Til Danmark over de store Broer 1936 Musik DK/Dokumentarfilm
Min Kone er Husar 1935 Musik DK/Spillefilm
Äventyr i pyjamas 1935 Musik U/Spillefilm
Skaf en Sensation 1934 Musik DK/Spillefilm
7-9-13 1934 Musik DK/Spillefilm
Fem raske Piger 1933 Musik DK/Spillefilm
Nyhavn 17 1933 Musik DK/Spillefilm
Saa til søs 1933 Musik DK/Spillefilm
De blå drenge 1933 Musik DK/Spillefilm
Odds 777 1932 Musik DK/Spillefilm
Skal vi vædde en Million? 1932 Musik DK/Spillefilm
Kirke og Orgel 1932 Musik DK/Spillefilm
Hotel Paradis 1931 Musik DK/Spillefilm
Hotel Paradis 1931 Musik DK/Spillefilm
Det forvandlede landbrug 0 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.