enda

Kai Paaske

(1888 – 1940)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den gamle Præst 1939 Christoffersen, væver DK/Spillefilm
Livet paa Hegnsgaard 1938 Esper Vøvtrup, gårdejer DK/Spillefilm
Solskinsdalen 1925 Pe'rsen, tjener DK/Spillefilm
Det store Hjerte 1925 Dyrlæge Badstue DK/Spillefilm
Lille Dorrit 1924 Panks DK/Spillefilm
Smil og Taare 1923 Landposten DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.