enda

Kai Reinhardt

(1936 – 1984)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Soldat 1969 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Overhal aldrig hvis De er i tvivl 1968 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Grænsebyen Flensborg 1968 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Danmark - fattigt men rigt 1965 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Hansens typehus 1964 Klip DK/Reklamefilm
Min have i Provence 1963 Klip DK/Dokumentarfilm
Vi hænger i en tråd 1962 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.