enda

Kai Wilton

(1916 – 1980)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
En by i provinsen 1976 Simon Gyrd Tv-serie
Jeppe på bjerget 1963 Instruktion Tv-film
En inspektør ringer på 1961 Instruktion Tv-film
Du skønne ungdom 1960 Instruktion Tv-film
Den skønne ungdom 1959 Instruktion Tv-film
Høfeber 1959 Instruktion Tv-film
Gloria 1957 Instruktion Tv-film
Manden i månen 1957 Instruktion Tv-film
Afskedssouper 1956 Instruktion Tv-film
De herrer dommere 1956 Instruktion Tv-film
Jeppe på bjerget 1955 Instruktion Tv-film
Ild og jord 1955 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Filmforum S 09 1955 Medvirkende Lydoptagelser
Din fortid er glemt 1950 Medvirkende DK/Spillefilm
Hvor er Far? 1948 Henrik DK/Spillefilm
Livsfare - Miner! 1946 Speaker DK/Dokumentarfilm
Forellen 1942 Jørgen, Harboe-Hansens søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.