enda

Kaige Chen

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Legend of the Demon Cat 2017 Instruktion U/Spillefilm
Killing Me Softly 2002 Instruktion U/Spillefilm
Together 2002 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Farvel min konkubine 1993 Instruktion U/Spillefilm
Spådommen 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den gule jord 1984 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.