enda

Kaj Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Troløs 2000 Producer U/Spillefilm
De skrigende halse 1993 Lys Tv-film
Mørklægning 1992 Lys Tv-serie
Thomas - 20 år 1991 Belyser Tv-dokumentar
Landsbyen 1991 Belysningsmester Tv-serie
Kirsebærhaven 89 1990 Lys Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Belyser Tv-serie
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Belyser Tv-serie
Nana 1988 Lys Tv-serie
Damerne fra Lidenlund 1988 Belyser Tv-dokumentar
Kaj Munk 1986 Lys Tv-serie
I din fars lomme 1973 Lys DK/Spillefilm
Farlige kys 1972 Lys DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Lys DK/Spillefilm
Christa 1971 Lys U/Spillefilm
Et døgn med Ilse 1971 Lys DK/Spillefilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Lys DK/Spillefilm
Hosekræmmeren 1971 Lys DK/Spillefilm
I morgen, min elskede 1971 Lys DK/Spillefilm
Kong Lear 1971 Lys DK/Spillefilm
Tjærehandleren 1971 Lys DK/Spillefilm
Smuglerne 1970 Lys Tv-serie
Klabautermanden 1969 Lys DK/Spillefilm
Mordskab 1969 Lys DK/Spillefilm
Det er så synd for farmand 1968 Lys DK/Spillefilm
3 må man være 1959 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.