enda

Kaj Mervild

(1895 – 1941)

Skuespiller. Født 14/8 1895, død 12/9 1941.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
En Mand af betydning 1941 Brede-Hansen, Kriminalbetjent DK/Spillefilm
Gaa med mig hjem 1941 Statsadvokat DK/Spillefilm
En pige med pep 1940 Bilsøe, redaktionssekretær DK/Spillefilm
I Dag begynder Livet 1939 Kriminalassistent DK/Spillefilm
Balletten danser 1938 William Hansen DK/Spillefilm
Plat eller Krone 1937 Medvirkende DK/Spillefilm
Lynet 1934 Medvirkende DK/Spillefilm
Atlantas Bortførelse 1921 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Atlantas Knaldsucces 1920 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.