enda

Kaj Nissen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Abelone 1992 Manus Tv-film
Abelone 1991 Instruktion Tv-film
Mathias 1991 Manus Tv-film
Landsbyen 1991 Episodeforfatter Tv-serie
Ugeavisen 1990 Manus Tv-serie
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Manus Tv-serie
Status 1978 Oversættelse Tv-film
Fortællingen om Claes 1975 Manus Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.