enda

Kaj Wedell Pape

(1908 – )

Kort- og dokumentarfilminstruktør, uddannet kommunelærer.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lydsvingninger 1959 Instruktion, Manus, Animation DK/Dokumentarfilm
Behændighedsøvelser for piger 1959 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Vekselstrøm 1958 Instruktion, Animation DK/Dokumentarfilm
Hvad er elektricitet? 1957 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Lise besøger sæteren 1951 Klip DK/Dokumentarfilm
Elektronbevægelser i en Ledning 1946 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Elektronbevægelser i en Glødetråd 1946 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Vekselstrømmens sinuskurve 1945 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Det er ikke for sent 1943 Instruktion, Foto DK/Kort fiktion
Fyn 1943 Bearbejdning DK/Dokumentarfilm
Hans og Kirsten 1942 Instruktion, Foto, Klip DK/Kort fiktion
Det skønne Møn 1941 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dampmaskinen 1940 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Københavnsturen 1939 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Sommerturen 1938 Instruktion, Manus, Foto DK/Kort fiktion
Randers By og Omegn 1938 Tilrettelægger, Klip DK/Dokumentarfilm
Drenge til skovs 1937 Instruktion, Foto, Klip DK/Kort fiktion
Kolonidrenge 1936 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Et samfund grundlægges Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.