enda

Kalle Boman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pang pang brødre 2011 Klippekonsulent U/Dokumentarfilm
At Night I Fly 2011 Kunstnerisk rådgivning U/Dokumentarfilm
Play 2011 Kreativ konsulent U/Spillefilm
Forbudt for børn 1979 Klip U/Spillefilm
Giliap 1973 Produktion, Klip U/Spillefilm
En kærlighedshistorie 1970 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.