enda

Kar-wai Wong

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Grandmaster 2013 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
My Blueberry Nights 2007 Instruktion
2046 - Are you still in the mood for love 2004 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
In the Mood for Love 2000 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Happy together 1997 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fallen angels 1995 Instruktion, Manus, Produktion, Producer U/Spillefilm
Chungking express 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.