enda

Kareena Kapoor

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Agent Vinod 2012 Iram Parveen Bilal/Dr. Ruby Mendes U/Spillefilm
Talaash 2012 Rosy U/Spillefilm
Dabangg 2 2012 Item number U/Spillefilm
Dig og mig 2012 Riana Braganza U/Spillefilm
Bodyguard 2011 Divya Rana U/Spillefilm
Ra.One 2011 Sonia S. Subramanium U/Spillefilm
We are family 2010 Shreya U/Spillefilm
Tashan 2008 Pooja Singh U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.