enda

Karel Reisz

(1926 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Performance: The Deep Blue Sea 1994 Instruktion Tv-film
Uskyldig dømt 1990 Instruktion U/Spillefilm
Sweet dreams 1985 Instruktion U/Spillefilm
Den franske løjtnants kvinde 1981 Instruktion U/Spillefilm
Dog soldiers - Stop regnen 1978 Instruktion U/Spillefilm
Hasard 1974 Instruktion U/Spillefilm
Morgan - moden til indlæggelse 1966 Instruktion U/Spillefilm
Livets pris 1963 Produktion U/Spillefilm
Lørdag aften, søndag morgen 1960 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.